Ziek melden / verlof aanvragen

Ziek melden

Wanneer uw kind ziek is stellen wij het zeer op prijs dat u de school hiervan via Social Schools op de hoogte brengt. Bij voorkeur vóór 8.30 uur. 

Als uw kind zonder bericht afwezig is, bellen wij met het oog op de veiligheid van uw kind naar huis. Het is immers mogelijk dat u vergeten bent uw kind ziek te melden.

Wanneer uw kind lange tijd ziek is, bestaat de mogelijkheid om in overleg met de leerkracht werk mee naar huis te nemen. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de aard en de duur van de ziekte.

Als het noodzakelijk is om tijdens schooltijd een bezoek aan bijvoorbeeld een huisarts, spe­cialist of tandarts te brengen, worden wij hiervan graag van tevoren op de hoogte gebracht. Ook dit kan telefonisch of via een briefje aan de leerkracht.
 


Verlof aanvragen

Wanneer u voor uw kind verlof wil aanvragen, stellen wij het zeer op prijs dat u de school hiervan via Social Schools op de hoogte brengt. Bij voorkeur zo snel mogelijk. 

Informatie nieuwe ouders

De Kievietschool is een kleine basisschool van circa 200 leerlingen. Doordat de school zo kleinschalig is, kan de sfeer onder kinderen, ouders en leerkrachten als zeer gemoedelijk of zelfs familiair omschreven worden. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.

Klaar voor de wereld
Neem contact op met de Kievietschool