Meester Jordi (ma t/m vrij)
Voorbereidingen in volle gang
(15-08-2022)

Vandaag ben ik weer aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Zo staan de tafels weer netjes in het lokaal en liggen de stapeltjes boeken klaar. Ook de prikborden zijn versierd per basisvak. Zo is er een prikbord spelling, rekenen, taal en lezen. Op elk bord hangen de doelen van het komende blok, zodat de kinderen altijd even terug kunnen kijken naar de doelen en leerstrategieën. Hoe zat het ook alweer met de spellingsregel 'Telefonisch'? Wat betekent ook alweer het woord 'notaris'? Daarnaast hebben we helaas geen Netflix, maar gelukkig wel Bookflix in groep 8!

Ook is er een begin gemaakt met het maken van de differentiatiegroepen (blauw, paars en roze) voor rekenen en spelling. De komende dagen staan nog in het teken van het maken van mapjes, huiswerkboekjes, administratie en uiteraard de feestelijke opening van aankomende maandag.

De eerste schooldag
(22-08-2022)

Wat een fantastisch begin van dit nieuwe schooljaar! Na de muzikale opening met het draaiorgel begonnen we in de klas met een heerlijk glaasje kinderchampagne, een rode loper, confettikanonnen, een ballonnenboog en een hoop gezelligheid. Na deze gezellige start hebben wij al hard gewerkt aan o.a. rekenen en spelling. En wat kunnen de kinderen hard werken zeg! Wauw. Wat een toppers!!!  In de middag hebben wij getekend en verschillende activiteiten gedaan omtrent de groepsvorming.