Juf Eline (ma/di/do)
Juf Claartje (woe/vrij)

Nationaal archief
11 april 2022

We zijn met de klas naar het Nationaal Archief geweest in Den Haag.
Het was een super leuke en leerzame middag. We hebben met elkaar gekeken naar oude foto's en of we hieraan konden zien of ze bewerkt waren of niet. Daarna mochten we ook nog een kijkje nemen in het grote archief!

De kinderen gingen als echte speurneuzen aan het werk & de sfeer in de bus zat er goed in :)

Boerderijbezoek
5 april 2022

Wat een leuke middag!
Het was vandaag buitenles dag, we hebben zeker veel geleerd op de boerderij.
Grote en kleine schapen, koeien, kalfjes, stieren en kippen er liep van alles rond.
Dode hoek les
1 april 2022

Vandaag kregen wij bezoek van Marcel en zijn vrachtwagen! We kregen les over de dode hoek bij een vrachtwagen. Eerst theorie in de klas en daarna naar buiten naar de vrachtwagen. Het sloot prachtig aan op ons verkeersexamen, eerder deze week. Heel leerzaam!

Buitenles
22 maart 2022

Vandaag hebben we in plaats van een dictee in de klas deze heerlijk buiten gedaan!
Momenteel leren we over Engelse woorden. 10 Engelse woorden waren verstopt op het schoolplein. De kinderen gingen op zoek, moesten de woorden onthouden en terug rennen en het woord opschrijven.

Heerlijk om buiten actief bezig te zijn met leren!🌞