Juf Marieke (ma/di)
Juf Eline (woe t/m vrij)

Start schooljaar!
(22-08-2022)

De eerste schooldag zit erop en volgens mij hebben we een fijne start met elkaar gemaakt. Zo'n eerste dag in het nieuwe schooljaar is altijd wel spannend. Er komt veel informatie op de kinderen af en na een lange vakantie zijn er ook weer veel nieuwe indrukken te verwerken.

Ik kijk er naar uit om uw zoon of uw dochter morgen weer in de klas te mogen verwelkomen!

Escaperoom vol met puzzels!
(01-09-2022)
Vanochtend hebben wij een leuke escape room gedaan. Door middel van puzzels op te lossen kwamen de kinderen tot het antwoord waar 'mijn' reis afgelopen zomervakantie naar toe is gedaan.

Woordzoekers, rebussen, lastige keer sommen en klok sommen. Alles moest opgelost worden om het juiste antwoord te vinden.

Evelyn, Maurits, Madeleine & Victoria hadden het snelst het antwoord gevonden. Het was een hele leuke ochtend!