Juf Hedy (ma/di)
Juf Simone (woe t/m vrij)

De eerste schooldag!
(22-08-2022)

Vandaag is dan officieel dit schooljaar gestart. Wat vonden ze het spannend, maar wat hebben we het leuk gehad. Ik zal jullie eens in de zoveel tijd een berichtje sturen over wat we hebben gedaan.

Vandaag zijn we gestart met een uitleg over alle materialen in groep 6, waar staat wat en waar moet je iets inleveren. Vervolgens hebben we een spel gedaan om te werken aan de groepsvorming. Ze moesten een rij maken van groot naar klein zonder te praten. Vooral het niet praten was best lastig, maar hebben ze heel goed gedaan.

We hebben een rekenles gedaan, de dag van vandaag besproken, groepafspraken met elkaar opgesteld, even buiten gespeeld, de verjaardagskalender gemaakt, de agenda besproken en gewerkt aan de blockposter (een grote poster die in heel veel verschillende delen is opgedeeld).

Aan het einde van de dag zagen ze er moe maar voldaan uit.

Een schooldag in groep 6!
(02-09-2022)

Afgelopen week hebben we weer hard gewerkt. Met rekenen hebben we gewerkt met het metrieke stelsel.

We hebben ook veel andere dingen gedaan zoals spelling, begrijpend lezen, taal, muziek en gym. Vandaag hebben we een spellingsles op het schoolplein gedaan, de categorie molen en mollen.