eschreven in hun schrijfschrift.

Dramales
(31-05-2022)

Vanmorgen hebben de kinderen een leuke dramales gehad. Heerlijk was 't om buiten in het zonnetje te zijn......🌞
Dansvoorstelling
(24-5-2022)

Nu is het de beurt aan de kinderen om in twee-tallen dezelfde uitvoering te geven......Zou dat gaan lukken?🙈

Maar dan.........Met de muziek komen de kinderen in beweging. Kijk toch eens naar de pasjes en de verschillende bewegingen van vele kinderen; is toch geweldig? 👌✌️

Ben trots op deze kinderen!!! Wat heb ik toch een mooi beroep ✌️😀

Schrijfonderwijs
(06-04-2022)

Misschien hebben jullie de afgelopen week ook wel in de media gehoord & gelezen dat het schrijfonderwijs in Nederland steeds meer achteruit gaat.

Er wordt gezegd dat dit komt door de verschillende lockdowns (kinderen thuis) en meer gebruik van de Chromebooks.

Hierbij dan ook enkele foto's van het schrijven van een aantal kinderen, die vandaag een bladzijde hebben geschreven in hun schrijfschrift.

Meester Gosse (ma t/m vrij)