Juf Sabine (ma/di/woe/do) en Juf Isabelle (vr)

Tennisclinic
30 maart 2022

Wat een heerlijk sportieve ochtend hadden we vandaag met de tennisclinic op tennispark 'De oude eik'! Het zonnetje kwam zelfs nog even te voorschijn!

Museumbezoek Voorlinden
16 februari 2022
Wat hadden we afgelopen maandag een fantastische ochtend in Museum Voorlinden! De foto's en filmpjes spreken voor zich!
Museumbezoek Kunstmuseum
16 december 2021
We hebben vanmorgen het Kunstmuseum in Den Haag bezocht! Even wat filmpjes, zodat jullie kunnen zien wat we allemaal hebben gedaan!
Rommelpiet in groep 4
25 november 2021
Wat een spanning vanmorgen... zou er iets in de schoen zitten?
De schooldeuren waren vanmorgen op slot....Zelfs de leerkrachten konden niet naar binnen en stonden op het schoolplein te wachten!
Toen we uiteindelijk wel naar binnen konden (een leerling was via een raam naar binnen geklommen en maakte de deur voor ons open) vonden we een enorme rommel in alle groepen!
En dus ook in onze altijd zo opgeruimde groep 4!