Juf Marieke (ma/di)
Juf Mieke (woe/do/vrij)

Feestweek
(23-09-2023)
“Waar was het feestje?....Hier! Hier!!” Wat hebben wij toch een gezellige feestweek gehad. Een week die in het teken heeft gestaan van groepsvorming, samen plezier maken en samen leren. Zo hebben de leerlingen op dinsdag een Lego workshop ontvangen. Tijdens deze workshop hebben zij geleerd hoe een zweefmolen in elkaar kan worden gezet.

Op woensdag heeft de vossenjacht plaatsgevonden. De leerlingen zijn in groepjes op zoek gegaan naar leerkrachten, die verkleed waren als een personage. Zo konden zij in de omgeving van de school onder andere Spiderman, een judoka en een Minion tegenkomen.

Donderdag is de hele school richting het zuiden vertrokken om een bezoek te brengen aan de Efteling. Het was een lange rit, een regenachtige dag en dat heeft de pret niet mogen drukken. Er zijn diverse attracties bezocht en de kinderen hebben daarnaast ook mogen genieten van frites als lunch.

De feestweek is middels een High tea afgesloten. Alle leerlingen hebben een cup cake versierd en deze opgegeten tijdens de High tea. Ook u heeft kunnen genieten van diverse lekkernijen, welke verzorgd waren door ouders, en een kopje thee.

Wij hebben de hele week veel blije gezichten gezien en kijken tevreden op deze week terug. Wij willen alle hulpouders bedanken voor al hun inzet. Mede dankzij deze hulp en inzet is het voor de leerlingen van groep 4 een leuke week geworden.

Lego workshop
(19-09-2023)
Vanmiddag hebben de leerlingen uit groep 4 een Lego workshop gehad.
In tweetallen (en een drietal) hebben zij gewerkt aan het bouwen van een zweefmolen.
Zie foto voor een kleine impressie van deze leuke en leerzame workshop.
De tafel van 2
(13-09-2023)
Deze week hebben de kinderen kennis gemaakt met de tafel van 2.
In de klas hebben wij gezamenlijk met deze tafel geoefend en zullen dit de komende periode ook blijven doen.
Zoals bij de informatiemarkt met u gedeeld, willen wij u vragen om de tafel van 2 ook thuis met uw zoon of uw dochter te oefenen. Graag in volgorde en ook door elkaar, zodat de tafel van 2 goed geautomatiseerd wordt.