Juf Marieke (ma/di)
Juf Mieke (woe/do/vrij)

Bibliotheekbezoek
04-10-2023

De ochtend startte met de opening van de Kinderboekenweek. Na deze opening vertrok de groep richting de bibliotheek in verband met een groepsactiviteit. De medewerkster van de bibliotheek heeft met de kinderen een gesprek gevoerd over de Kinderboekenweek, de gouden griffel en het zilveren penseel. Na het gesprek heeft zij een stukje voorgelezen uit een boek. Vervolgens was het tijd voor een speurtocht welke de kinderen in twee- of drietallen mochten uitvoeren.
De ochtend is op school afgesloten met een boekenmarkt.
Wat was het toch een gezellige ochtend.

Lego workshop
(19-09-2023)
Vanmiddag hebben de leerlingen uit groep 4 een Lego workshop gehad.
In tweetallen (en een drietal) hebben zij gewerkt aan het bouwen van een zweefmolen.
Zie foto voor een kleine impressie van deze leuke en leerzame workshop.
De tafel van 2
(13-09-2023)
Deze week hebben de kinderen kennis gemaakt met de tafel van 2.
In de klas hebben wij gezamenlijk met deze tafel geoefend en zullen dit de komende periode ook blijven doen.
Zoals bij de informatiemarkt met u gedeeld, willen wij u vragen om de tafel van 2 ook thuis met uw zoon of uw dochter te oefenen. Graag in volgorde en ook door elkaar, zodat de tafel van 2 goed geautomatiseerd wordt.