Hoe werkt de webshop?

Hoe werkt het:
- op onze website www.kievietschool.nl staan de artikelen die we verkopen;
- de prijs van alle artikelen zijn inkoopsprijzen, het is dus mogelijk dat een product goedkoper of duurder wordt;
- alle ouder(s)/verzorger hebben een factuurlink ontvangen via ons nieuwe betaalsysteem WisCollect waarin de mogelijkheid wordt geboden de producten aan te schaffen door deze te betalen;
- als een product is betaald kan dit product door de leerling en/of ouder/verzorger worden opgehaald bij ons secretariaat;
- en iedere 1e van de maand ontvangt u een herinnering van deze factuur. Deze herinneringen zijn dus geen officiële betaalherinneringen maar een reminder om naar de mogelijkheid tot betaling van producten uit onze webshop.